Menu
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Menu

Personale

I Stræk & Bøj finder du et meget varieret personale hvad angår træning, valg af uddannelse, alder og personlighed.

Vi er meget glade for, at vi hver især har vores at byde ind med, og vi håber og tror, at det også smitter af på vores service, udvalg og atmosefære i butikken.

Vi glæder os alle til at hjælpe dig i butikken så vel som på webshoppen. Lad os endelig vide hvis du har spørgsmål.

Butikschef Pernille

Pernille er uddannet designer og har øjet for former og farver. Med mange års erfaring er indkøb en af Pernilles store styrker, og hun elsker at finde nye varer til butikken. I sin fritid holder hun af at løbe, styrketræne og dyrke yoga, og det er en fornøjelse at kunne kombinere design og velvære i sit arbejde. Ligeledes er det en glæde at kunne dele egne erfaringer med Stræk & Bøjs søde og trofaste kunder.

Pernille har fulgt Stræk & Bøj i mange år, da hun har 3 voksne piger, som alle har danset.

 

Butiksassistent Amalie

Amalie læser Antropologi på Københavns Universitet og har danset det meste af hendes liv. Amailie har dyrket alt fra showdance, kunstskøjteløb, rytmisk gymnastik, yoga, ballet og moderne dans. Amalie købte selv hendes allerførste balletdragt i Stræk & Bøj for over 17 år siden, da hun startede på Det Kongelige Teater i Odense. Amalie holder fortsat meget af balletten og den moderne dans og dyrker i dag bl.a. barre træning.

Med en en bred erfaring indenfor mange forskellige træningsformer har Amalie en god forståelse for, hvad den enkelte sportsgren kræver af udstyr, for at træningen bliver optimal. Har du som kunde brug for vejleding i mere end tøjet, så kan Amalie helt sikkert guide dig.

Butiksassistent Josefine

Josefine har danset ballet i 14 år, og det har altid været hendes helt store passion. Med en spirende dramatiker i maven, er skuespildrømmen den helt store interesse. Josefine underviser også i ballet i fritiden.

Efter at have danset 7 år på tå, har Josefine god erfaring med, hvad det vil sige at have de rigtige tåspidssko på. Skal du have nye tåsko, eller er du nybegynder på tå, kan Josefine hjælpe dig med at finde den helt rigtige model blandt vores store udvalg af tåspidssko.

Butiksassistent Emilie

Emilie har været ansat i Stræk & Bøj tidligere og er nu tilbage, da Emilie skal læse en overbygning. Hun glæder sig til at se gamle som nye kunder.

Emilie elsker yoga og har dyrket yoga i over 10 år. Emilie tog for nogle år tilbage desuden en yogauddannelse i Indien.

Emilie supplerer sin yoga med ballet og barretræning.

Butiksassistent Louise

Louise har dyrket yoga, danset og performet i mange år - særligt moderne dans og danseteater.

Til dagligt underviser Louise bla. iden holistiske træningsform Living Yolates, som kombinerer yoga, pilates og dans. 

Det har givet hende en god indsigt og erfaring med hvilket træningstøj, der er godt at bevæge sig i.

Medhjælper Julie 

Julie har danset ballet i 13 år og det er hendes drøm at blive balletlærer. Julie underviser i ballet i sin fritid. 

Afløser Mary