Menu
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Menu

Personale

I Stræk & Bøj finder du et meget varieret personale hvad angår træning, valg af uddannelse, alder og personlighed.

Vi er meget glade for, at vi hver især har vores at byde ind med, og vi håber og tror, at det også smitter af på vores service, udvalg og atmosefære i butikken.

Vi glæder os alle til at hjælpe dig i butikken så vel som på webshoppen. Lad os endelig vide hvis du har spørgsmål.

Butikschef Marie

Marie har fra hun var 6 år dyrket kunstskøjteløb på eliteplan og har ydermere undervist og uddannet sig som dommer. Marie er uddannet på TEKO, har sit eget mærke Skall og en fortid hos bl.a. Nué. I dag træner Marie yoga og supplerer med løb.

Marie er dygtig til at forstå dine specifikke behov, og har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige outfit til din træning, kan Marie helt sikkert finde det rette til dig. Marie er derudover en fantastisk dygtig dekoratør, indkøber og fotograf.

Butiksassistent Amalie

Amalie læser Antropologi på Københavns Universitet og har danset det meste af hendes liv. Amailie har dyrket alt fra showdance, kunstskøjteløb, rytmisk gymnastik, yoga, ballet og moderne dans. Amalie købte selv hendes allerførste balletdragt i Stræk & Bøj for over 17 år siden, da hun startede på Det Kongelige Teater i Odense. Amalie holder fortsat meget af balletten og den moderne dans og dyrker i dag bl.a. barre træning.

Med en en bred erfaring indenfor mange forskellige træningsformer har Amalie en god forståelse for, hvad den enkelte sportsgren kræver af udstyr, for at træningen bliver optimal. Har du som kunde brug for vejleding i mere end tøjet, så kan Amalie helt sikkert guide dig.

Butiksassistent Josefine

Josefine har danset ballet i 14 år, og det har altid været hendes helt store passion. Med en spirende dramatiker i maven, er skuespildrømmen den helt store interesse. Josefine underviser også i ballet i fritiden.

Efter at have danset 7 år på tå, har Josefine god erfaring med, hvad det vil sige at have de rigtige tåspidssko på. Skal du have nye tåsko, eller er du nybegynder på tå, kan Josefine hjælpe dig med at finde den helt rigtige model blandt vores store udvalg af tåspidssko.

Butiksassistent Pernille

Pernille læser statskundskab på Københavns Universitet og laver en masse rytmisk opvisningsgymnastik. Pernille er en meget flittig gymnast både som udøver og underviser. Derudover har Pernille også rødder fra både balletten og springgymnastikken.

Som elitegymnast har Pernille en indgående viden om og stor personlig erfaring med, hvad du som gymnast har brug for til din gymnastiktræning. Er du gymnast og har brug for hjælp til at finde det rigtige sæt tøj, sko eller udstyr, så er Pernille den helt rigtige at spørge.

Administrativ medarbejder Karen

Karen er uddannet yogalærer, yogaterapeut og kostvejleder og arbejder med velvære og sundhed ved siden af. Karen er tidligere balletbarn ved Det Kgl. Teaters Balletskole i København, og har sine rødder dybt plantet i dansens verden, som har været indgangsvinklen til yogaens store univers.

Karen arbejder som PA og administrativ idéudvikler, og du kan møde hende i butikken i København, når hun holder events og foredragsaftener.

Afløser Mary