Menu
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Menu

Personale

I Stræk & Bøj finder du et meget varieret personale hvad angår træning, valg af uddannelse, alder og personlighed.

Vi er meget glade for, at vi hver især har vores at byde ind med, og vi håber og tror, at det også smitter af på vores service, udvalg og atmosefære i butikken.

Vi glæder os alle til at hjælpe dig i butikken så vel som på webshoppen. Lad os endelig vide hvis du har spørgsmål.

 

Butiksassistent Amalie

Amalie læser Antropologi på Københavns Universitet og har danset det meste af hendes liv. Amailie har dyrket alt fra showdance, kunstskøjteløb, rytmisk gymnastik, yoga, ballet og moderne dans. Amalie købte selv hendes allerførste balletdragt i Stræk & Bøj for over 17 år siden, da hun startede på Det Kongelige Teater i Odense. Amalie holder fortsat meget af balletten og den moderne dans og dyrker i dag bl.a. barre træning.

Med en en bred erfaring indenfor mange forskellige træningsformer har Amalie en god forståelse for, hvad den enkelte sportsgren kræver af udstyr, for at træningen bliver optimal. Har du som kunde brug for vejleding i mere end tøjet, så kan Amalie helt sikkert guide dig.

Butiksassistent Josefine

Josefine har danset ballet i 14 år, og det har altid været hendes helt store passion. Med en spirende dramatiker i maven, er skuespildrømmen den helt store interesse. Josefine underviser også i ballet i fritiden.

Efter at have danset 7 år på tå, har Josefine god erfaring med, hvad det vil sige at have de rigtige tåspidssko på. Skal du have nye tåsko, eller er du nybegynder på tå, kan Josefine hjælpe dig med at finde den helt rigtige model blandt vores store udvalg af tåspidssko.

Butiksassistent Sine

Sine har danset ballet siden hun var 6 år gammel og har været tilknyttet Det Kongelige Teaters Balletskole i både Holstebro og København. Sine har siden sin tid som balletbarn taget en grunduddannelse i moderne dans og har bl.a. dyrket yoga, rytmisk gymnastik, standard/latin og fitness.

Sine købte sine første balletsko og sidenhen tutu i Stræk & Bøj. Hun har en bred forståelse og interesse i, hvad det vil sige at være godt klædt på til de forskellige træningsformer. Og med stor erfaring i at undervise børn, kan hun også hjælpe med at finde de første balletsko og den helt rigtige balletuniform til dit barn.  

Medhjælper Julie 

Julie har danset ballet i 13 år og det er hendes drøm at blive balletlærer. Julie underviser i ballet i sin fritid. 

Afløser Mary