Menu
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Menu

Købsvilkår

Virksomhedens navn: Stræk & Bøj Adresse: Silkegade 7 (v/Illum) Telefon: 33 15 03 30 CVR-nummer 26908736 www.strækogbøj.dk eller www.straekogboej.com e-mail: info@straekogboej.com

Priser

Alle priser er angivet i dkk. (incl. moms og andre afgifter). Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for prisstigninger fra vores leverandørers side.

Kvittering

Ved forsendelsen bliver der IKKE  vedlagt en kvittering, medmindre vi har været nødsagtet til at ændre i den oprindelige ordre. En ordre ændres naturligvis kun efter aftale med kunden. Kvitteringen sendes pr mail og denne skal udprintes eller fremvises ved eventuel ombytning, returnering eller reklamation. Kvitteringen er også dit garantibevis.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der (som vi) benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

De dataer du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dine data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Stræk & Bøj. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

På Stræk & Bøjs webshop kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB
  • Union Pay
  • MobilePay

 

Vær opmærksom på at hvis du betaler med et af disse kreditkort (ikke Dankort), og ordren annulleres at beløbet kan tilbageholdes af din bank i op til 30 dage. Disse regler er ikke vores men kortindehavers bank. Læs mere her.

Hvis du ikke har et af disse kort og ønsker at lave en bankoverførsel, er dette også muligt. Kontakt venligst Stræk & Bøj på telefon 33 15 03 30.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, en GLS shop eller ved at returnere varen til nedenstående returadresse. Varen skal returneres i original emballage og i samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere eller ombytte den. Du må undersøge varen og evt. prøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Husk at vedlægge kvitteringen (eller ordrenummer), oplyse navn og adresse. Ydermere er det hensigtsmæssigt at oplyse telefonnummer til dagtimerne i tilfælde af spørgsmål.

Vær opmærksom på at vi tilbagebetaler på samme kort, som der er betalt med.

Reklamation

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Stræk & Bøj inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Stræk & Bøj returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Stræk & Bøj, Silkegade 7, 1113 København K

Såfremt reklamationsretten benyttes, kan varerne desuden returneres til ovenstående adresse. Det fremmer ekspeditionen betydeligt, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af kvitteringen eller kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskab lovens betingelser. Stræk & Bøj garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til 3. person.

Andet

Hvis du bestiller din vare til afhentning i butikken, skal varen hentes indenfor 14 dage. Derefter tilbageføres beløbet, og købet annuleres.