Bæredygtighed

Bæredygtighed

Hos Stræk & Bøj er bæredygtighed en vigtig del af vores filosofi, og det har altid været en selvfølge for os at vælge produkter med omtanke for naturen. Det er afgørende for os, at de produkter vi har i vores butik ikke belaster miljøet for meget.


Med sans for kvalitet, design og udtryk udvælger og håndplukker vi kun de bedste produkter til vores fysiske butik i København samt til webshoppen.
Vi går højt op i, at de varer vi har i butikken er produceret under gode forhold og indenfor EU, så transporttiden ikke bliver belastende for vores miljø.


I Stræk & Bøj har vi vores egen tøjlinje, som består af dragter, heldragter, overdele og leggings til ballet, yoga, gymnastik og dans. Alle vores styles bliver produceret i Europa og under ordentlige arbejdsforhold, som vi kan stå inde for.


I vores kollektion har vi også styles i økologisk bomuld, som er GOTS certificeret. Det betyder, at fremstillingen af produktet lever op til og er underlagt de strengeste regler fra bomuldsfrøet lægges i jorden til det færdige produkt hænger på bøjlen i butikken.

FRAGT FRA DKK 35

GRATIS GAVEINDPAKNING

SIKKER BETALING

LEVERING 1-2 DAGE